Vagyonvédelem

Az osztrák főváros stabil és kiszámítható gazdasági közege biztonságos hátteret nyújt a befektetéseknek. A befektető biztos helyen tudhatja beruházását, pénzéért előre kalkulálható ésszerű és biztos hozamot várhat.

Ingatlanbefektetés Bécsben

Kiemelkedően igaz ez a bécsi ingatlanbefektetésekre.  Ügyfeleink számára a befektetni kívánt összeg keretei között ajánlunk a keresett paramétereknek megfelelő ingatlanokat.

Miért egy bécsi ingatlanba fektessem a vagyonom?

 • Mert hosszú távú értéknövekedést jelent, biztonságos és stabil gazdasági környezetben.
 • Mert egy tradicionális befektetési forma, kiszámítható, stabil hozamokkal.
 • Bécsben keresleti piac van, verseny folyik az ingatlanokért. Ez is garantálja Önnek a befektetéséből származó állandó jövedelmet.
 • Mert biztonságot nyújtó jogi környezetre számíthat.

Miért válasszam a Bécsi Ingatlanok irodát?

 • Bécsben élünk, így Ön mindig első kézből jut a legaktuálisabb információkhoz.
 • Teljes körűen tájékoztatjuk és megtaláljuk az Ön által megadott paramétereknek megfelelő ingatlanopciókat, melyek közül kiválaszthatja az Ön számára optimálisat.
 • Ismerjük a hivatali ügymenetet és a helyi sajátosságokat, és minden ügyviteli folyamaton végig is kísérjük Önt.
 • Kétnyelvű az iroda, magyar és német nyelven is bármikor a rendelkezésére állunk.
 • Megbízható jogi háttérrel rendelkezünk.
 • Nem  szükséges a városban tartózkodnia vagy ideutaznia, megbízás esetén kezeljük az ingatlanját.

Tradicionális értékek

A likvid erőforrások ingatlanba való konvertálása  egy olyan tradicionális és rendkívül nagy biztonságot adó formája a befektetéseknek, amely mellett a majdani tulajdonos a gazdasági helyzet változásától függetlenül nyugodtan alhat, megteremtett vagyona biztonságban és egyben biztos növekedési pályán van. Ez a hosszú távú értékmegőrzés a mai, gyorsan változó világunkban kiemelt fontosságú!

Bérházak Bécsben

A bérházkultúra Bécsben egészen más megvilágításban került be a köztudatba, mint Budapesten. Ahogyan a neve is mutatja valóban kultúráról van szó és magán Ausztrián belül is Bécs védjegyeként szolgál, jelentősen meghatározva a város arulatát. A jellemzően 1945 előtt, főként szecessziós stílusban épült többemeletes bérházak, általában 1/1-es vagy többségi tulajdonban állnak és értékőrző befektetésként szolgálnak, akárcsak alapításuk idején, amikor generációkon keresztül tehetős magánszemélyek vagy építési vállalatok birtokolták megtakarítási céllal.

A bérházak építészetileg többnyire utca és udvari fronttal is rendelkeznek és lakhatásra illetve üzleti tevékenység folytatására alkalmas egységekből, általában 5-30 egységből állnak. Napjainkban a bérházakra vonatkozó törvényi szabályozások minden résztvevő számára kiszámítható tervezést és a hosszú távú gondolkodás feltételeit biztosítják.

A kedvelt befektetési forma további nagy előnye, hogy tetőtérkiépítéssel további egységek és ezzel további bevételi források nyerhetők.  Éppen ezért népszerűek az olyan nagybefektetők számára, akik akár egy egész háztömb megvásárlása és folyamatos hasznosítása/bérbeadása mellett döntenek. A történelem során már sokszor bebizonyosodott az a tény is, hogy bármilyen súlyos válság esetén az ingatlanvagyon nyújtja a legnagyobb biztonságot, ez éli túl leginkább a történelem viharait.

Tartsa vagyonát ingatlanban, megtaláljuk hozzá az Önnek legmegfelelőbbet!

Szolgáltatás egyéni befektetőknek, valamint  kis, – közép és nagyvállalatok számára is

Ügyfeleinket minden esetben körültekintően tájékoztatjuk, hogy ők a számukra legmegfelelőbb döntést hozhassák. Egy hosszú távú befektetésnél a bizalom alapvető kérdés, hiszen a cél az, hogy egy gyümölcsöző és fenntartható együttműködés jöjjön létre, mely minden fél számára optimálisan működik. Céges és privát befektetésekre egyaránt kínálunk megoldást. Ingatlan portfóliónk elsősorban a klasszikus bécsi kerületekkel foglalkozik, de igény esetén természetesen a külső kerületekben is dolgozunk ügyfeleink számára.

A bécsi ingatlanpiac működésében az elmúlt évek során biztos jártasságot és rengeteg tapasztalatot szereztünk, így megbízhatóan állunk partnerként ügyfeleink mellett, és vezetjük végig őket a hivatalos ügymeneten, amely a helyismerettel nem rendelkezőknek valóságos bürokratikus útvesztőnek tűnhet.

Az adás-vétel létrejöttén túl mindez egy partnerségi együttműködésben válik folytonossá. Kapcsolattartási szolgáltatásunk, az ún. „after business care service” az ingatlan hasznosításának optimalizálását szolgálja, amelynek keretén belül az ingatlan tulajdonosát helyben, magyar és német nyelven egyaránt képviseljük.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

  NÉV

  EMAIL CÍM

  TELEFON

  BEFEKTETÉSI ÖSSZEG

  MEGJEGYZÉS