Történetünk

Az osztrák főváros évek óta a beruházók kedvelt célpontja. Ezen belül is az ingatlanszektor az, amely kiemelten vonzó előnyöket kínál a befektetésekhez. A Bécsi Ingatlanok belvárosi irodája itt helyben közvetít, szervez és minden apró részletre kiterjedően gondoskodik a hivatalos ügymenetről, ügyfelei teljeskörű kényelmének érdekében.

Nagy Zoltán 2007-ben alapította meg a Bécsi Ingatlanok (Nagy Immobilien) ingatlanirodát az osztrák fővárosban, Bécsben. Vállalkozásának már a kezdetektől fogva a professzionalitás volt a legfőbb ismérve, amely által az elmúlt 14 évben a bécsi ingatlanpiac kiemelt szereplőjévé nőtte ki magát. Egyre több magyar érdeklődését kelti fel Bécs, akár mint lakóhely, akár mint befektetési terület. A Bécsi Ingatlanok erre a valós és növekvő érdeklődésre reagálva, különös figyelmet fordít a hazai ügyfelekre és szakosodott a két ország, Magyarország és Ausztria közötti közvetítésre.

A bécsi székhelyű Bécsi Ingatlanok iroda, már több mint 10 éve sikeresen működik az osztrák ingatlanpiacon.

A Bécsi Ingatlanok a bécsi ingatlanpiacon az abszolút megbízhatóságot és az első osztályú minőséget képviseli. A privát ingatlanpiacra specializálódva szolgálja ki ügyfeleit, legyen szó kiadó vagy eladó lakásról, egy lakás vagy egy egész bérház adásvételéről. Nagy Zoltán és csapata minden apró részletre ügyelnek, hiszik, hogy a valódi professzionalitás a részletekben rejlik. A Bécsi Ingatlanok jövőképe, hogy hosszú távú együttműkökdésre épít. A hangsúly nem az egyszeri értékesítésen, hanem a befektetési ingatlanok hosszú távú, stabil hasznosításán és az ügyfél elégedettségén van. Ennek értelmében az ügyfélkiszolgálás teljes körű, az ingatlaniroda csapata gondoskodik az ügyfél kényelméről és mentesíti őt a körülményes ügyintézés alól.